Loading...
WORLD HOSPITAL DIRECTORY
Listing Details of 'Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak '


Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak




| More

About


Category:  General Hospitals
Subcontinent and Continent:  Northern Europe , Europe
Country:  Norway
Phone 
Website:  http://www.helse-vest.no
City: 
State: 
Email:  [email protected]
Latitude:  60.472024
Longitude:  8.468946
Zip Code: 
Contact Address: 
Latitude in Degree, Minute, Second [Direction]:  60° 28' 19" N
Longitude in Degree, Minute, Second [Direction]:  8° 28' 8" E
UTM (Universal Transverse Mercator) projection is: Northing: 6704099, Easting: 470802, Zone: 32V
GPS (Global Positioning System) is: Northing: 6704099, Easting: 470802, Zone: 32V
Local TM (Transverse Mercator) projection centered at longitude: 9
Lambert Projection: Northing: 7461556, Easting: 7803050
Browser/Visitor at Columbus, United States is:  0 km away from this Hospital-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak , Norway


keywords: 


Details

Forside - Helse Vest RHF Hopp til innholdet Meny Søk i helse-vest.no Søk Skriftstorleik Hald inne Ctrl-tasten (Cmd på Mac). Trykk samstundes på + for å forstørre teksten. Trykk - for å gjere den mindre. Velg språk BehandlingsstaderVåre sjukehusLege- og psykologspesialistarAvtalar med privateAlt om behandlingsstadeneVårt oppdragVåre hovudoppgåverKva er oppdraget?Kva gjer vi?Kva har vi gjort?Alt om vårt oppdragHelsefaglegInnovasjonKvalitetSamarbeidRegionale og nasjonale tenesterProsjekt og programAlt helsefaglegOm ossKontaktVåre helseføretakLedige stillingarLeiingaStyretBrukarmedverknadOffentleg postjournalAlt om ossMin helse - logg inn Framside Spesialist­helsetenesta på VestlandetKontakt oss BehandlingsstaderVåre sjukehusLege- og psykologspesialistarPrivate, ideelle institusjonarAlle avtalar med privateVåre hovudoppgåverBehandlingForskingUtdanningOpplæringHelsefaglegInnovasjonKvalitetSamarbeidProsjekt og programOm ossVårt oppdragStyret og styredokumentLedige stillingarKontakt Nyheiter20.

06.2019 Plikta til å varsle om alvorlege hendingar blir utvida 1. juli 2019\n\nStortinget har vedteke å utvide den gjeldande varselordninga ved alvorlege hendingar, slik at også kommunar og private som yter helse- og omsorgstenester får plikt til å varsle Statens helsetilsyn.20.06.

2019 Søk Helse Vests forskingsmidlar 2020\n\nDet regionale samarbeidsorganet mellom Helse Vest, universiteta i Bergen og Stavanger og Høgskulen på Vestlandet lyser ut Helse Vest sine forskingsmidlar for 2020. Søknadsfristen er 15. september. 18.06.

2019 Ja til brystkreftmedisin\n\nPertuzumab (perjeta) fekk ja til neoadjuvant og adjuvant behandling av brystkreft avgrensa til pasientar med lymfeknutepositiv brystkreft i møtet til Beslutningsforum for nye metoder den 17. juni. Totalt blei sju metodar beslutta i dette møtet.18.06.

2019 Same tenester og tilbod for befolkninga på Vestlandet\n\nOla Jøsendal og Panchaklausingam Kandiah er tilsette som assisterande fagdirektørar i Helse Vest. Saman skal dei sørgje for at befolkninga på Vestlandet får likeverdige tenester.01.06.2019 Sjukehusstreiken kan løysast\n\nDet er sterkt beklageleg at LO og YS vel å streike for ei pensjonsordning som går ut over det Stortinget har beslutta skal gjelde for staten, privat sektor og for sjukepleiarane.

27.05.2019 Legemiddel til Peyronies sjukdom blir innført\n\nLegemiddelet clostridium histolyticum (Xiapex) til behandling av vaksne menn med Peyronies sykdom fekk ja i Beslutningsforum for nye metoder den 27. mai. Sarilumab (Kevraza) til behandling av moderat til alvorleg aktiv reumatoid artritt bli.

..22.05.2019 Auka brukarmedverknad i helseforsking\n\nBrukarane har fått ei langt sterkare medverknad i forsknga i spesialisthelsetenesta, viser \"Nasjonal rapport om forskning og innovasjon i spesialisthelsetjenesten i 2018\".

14.05.2019 Foreslår en styrt avvikling av Nasjonal IKT HF\n\nDe regionale helseforetakene anbefaler å avvikle Nasjonal IKT HF, og foreslår å styrke andre samarbeidsformer for utvikling av IKT-området i spesialisthelsetjenesten. 14.05.

2019 Tilrår å leggje koordinering av ambulansehelikopter til Bergen\n\nHelse Vest har, på oppdrag frå Helse- og omsorgsdepartementet, utgreidd det å leggje Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral for luftambulansen (AMK-LA) til eit sjukehus i regionen. Administrerande direktør i Helse Vest har lagt fram ei tilråd...10.

05.2019 Kvalitetsprisen til Helse Stavanger\n\nMottaksklinikken i Helse Stavanger får årets kvalitetspris i Helse Vest. Prisen får dei for systematisk og brei satsing på å fremje pasienttryggleik og kvalitet. Rask avklaring når pasienten kjem til sjukehuset gir nemleg god pasienttryggleik.03.

05.2019 Framtidas tariffavtale\n\nHøsten 2017 inviterte dei fire regionale helseføretaka Legeforeningen til å delta i eit felles prosjekt for å gjennomgå viktige tema for framtidas tariffavtale. Sluttrapporten blei overlevert styringsgruppa denne veka. 30.04.

2019 Ja til lungekreftmedisin\n\nPembrolizumab fekk ja i Beslutningsforum for nye metoder. Dessutan blir kateterbasert lukning av foramen ovale innført for dei som har gjennomgått kryptogent hjerneslag. To andre kreftlegemiddel, i tillegg til legemiddel til HIV-infeksjon o...

24.04.2019 Utlysing av midlar til kvalitetsforbetringsprosjekt\n\nNasjonalt servicemiljø for medisinske kvalitetsregister lysar ut midlar til kvalitetsforbetringprosjekt, og oppfordrar nasjonale medisinske kvalitetsregister, og avdelingar som vil nytte data frå nasjonale kvalitetsregister i pasientretta k...

12.04.2019 Openheit kan redde liv\n\n«Vi må ha låg terskel for å bry oss, vere meir opne og tore å snakke direkte med dei vi er bekymra for.» – Fredrik Walby er psykologspesialist og forskar ved Nasjonalt senter for selvmordsforsking og -forebygging og han meiner at opplysings..

.05.04.2019 Må satse meir på sjølvmordsførebygging\n\nVi må våge å snakke om sjølvmordstankar og det må bli satsa meir på førebygging av sjølvmord. Det er ein klar konklusjon etter konferansen om sjølvmordsførebygging som blei avvikla i Stavanger denne veka.

04.04.2019 LIBRA endeleg på lufta\n\n1. april blei eit nytt system for rekneskap innført i alle føretaka i heile regionen. 28.

03.2019 Utlysing av midlar til nye strategiske forskingssatsingar\n\nDet regionale samarbeidsorganet mellom Helse Vest, Universitetet i Bergen, Universitetet i Stavanger og Høgskulen på Vestlandet har sett av midlar til etablering av nye strategiske forskingssatsingar i Helse Vest.28.03.2019 Vi støttar brukarorganisasjonane\n\nHelse Vest fordeler midlar til pasient- og brukarorganisasjonane for å støtte det viktige informasjons- og hjelpearbeidet desse gjer ovanfor medlemmene.

27.03.2019 Dataproblem i Helse Vest\n\nDenne morgonen har det vore dataproblem i sjukehusa i Helse Vest. Dei fleste systema er no i drift igjen, men noko arbeid står igjen.22.

03.2019 Miljøpioneren Linda Eide fekk miljøprisen\n\nEin pioner innanfor miljøarbeid i spesialisthelsetenesta. Ho har spreidd den viktige miljøbodskapen med et høgt fagleg nivå og stort engasjement. Ho er den personen som kanskje har gitt mest for at vi som sektor er der vi er på miljøområdet.18.

03.2019 Ein myte at det er farleg å snakke om sjølvmord\n\nTre av ti trur at å snakke om sjølvmord med nokon som har depresjonar eller psykiske lidingar vil trigge ein reaksjon. Kan vi endre den oppfatninga, kan vi kanskje redde liv. Derfor startar føretaka i Helse Vest ein folkeopplysningskampanje..

.18.03.2019 Folkeopplysingskampanje for å førebyggje sjølvmord\n\nSjukehusa på Vestlandet, Helse Vest, Rogaland Fylkeskommune, interesseorganisasjonar og fleire startar denne veka ein folkeopplysingskampanje for å førebygge sjølvmord: Snakk om sjølvmordstankar. Det kan redde liv.

15.03.2019 Ny utstyrsavtale for diabetespasientar på plass\n\nDei fire regionale helseføretaka har signert fem av seks deltilbod om innkjøp av insulinpumper, glukosemonitorering (CGM) og forbruksmateriell for diabetespasientar. 15.03.

2019 Dei viktige stemmene\n\nI brukarutvalet til Helse Vest sit det ti personar. Blant desse finn vi fem kjente fjes og fem nye fjes. Deira oppgåve er å vere talerøyret til pasientar og pårørande i Helse Vest. Jan Oddvar Gjerde er ikkje berre ny som leiar, men også hei..

.15.03.2019 Utstyr til væskevarmeren «enFlow» blir trekt tilbake frå marknaden\n\nLeverandøren av blod- og væskevarmaren «enFlow» har uttalt at dei trekkjer tilbake frå marknaden eingongskassettar som blir brukt i dette apparatet. Sjukehusa i Helse Vest gjennomgår no alternative løysingar.

Det er ikkje meldt om pasientsk...26.02.

2019 Innfører legemiddel til Stills sjukdom og sJIA\n\nBeslutningsforum for nye metoder innfører legemiddel til behandling av Stills sjukdom og systemisk juvenil idiopatisk artritt (sJIA) og legemiddel til førebygging av cytomegalovirussjukdom hos pasientar som skal gjennomgå stamcelletransplantasjon.19.02.2019 Kven fortener Kvalitetsprisen 2019?\n\nHelse Vest inviterer leiarar og medarbeidarar i helseføretak/sjukehus til å fremje kandidatar til prisen for framifrå kvalitets- og pasienttryggleiksarbeid. Frist for å fremje kandidatar er 15.

mars  2019. 30.01.2019 Tre legemiddel til eosinofil astma\n\nBeslutningsforum for nye metoder innfører tre preparat til behandling av pasientar med alvorleg eosinofil astma. Alle tre preparata er med tilboden pris kostnadseffektive.

Ni metodar blei beslutta i det første møtet i Beslutningsforum i år. 22.01.2019 Du kan lansere kandidat til miljøprisen 2019\n\nKven fortener helseføretakas miljøpris? Helseføretakas nasjonale miljø- og klimakonferanse blir arrangert i Bergen 20. og 21.

mars og då skal miljøprisen delast ut. Dersom du ønskjer å fremje ein kandidat til miljøprisen, er du velkommen me...27.

12.2018 Robot-Robbie har spart 12 000 arbeidstimar\n\nRobotane i Helse Vest har spart dei tilsette i Helse Vest for nesten 12 000 arbeidstimar i 2018. Det er med på å auke kvaliteten og frigjere varme hender til pasientbehandlinga.  19.12.

2018 Nypløgd mark\n\nNår prosjektkoordinator Kenneth Austrått og kollegaene hans på ved Stavanger universitetssjukehus (SUS) i desse dagar gjer opp status for næringsutviklingsprogrammet Plogen, kan det vanskeleg konkluderast annleis enn at programmet har vore særs vellukka.18.12.2018 Ein samtale som kan redde liv\n\nSjølvmord er eit stort folkehelseproblem. I Noreg dør 550 til 600 menneske av sjølvmord kvart år.

Ein har grunn til å tru at mellom 3 500 og 7 500 personer årleg prøver å ta sitt eige liv. Å snakke om sjølvmordstankar kan redde liv.17.12.2018 Framtidsmåla er sette\n\nKorleis kan vi utvikle pasienten si helseteneste på ein framtidsretta måte? Korleis skal vi sikre god bruk av ressursane vi har og kjem til å ha dei neste åra? Den regionale utviklingsplanen i Helse Vest gir ei framstilling av korleis vi sk.

..07.12.2018 Tildeling av Helse Vests innovasjonsmidlar for 2019\n\nHelse vest har tildelt innovasjonsmidlar for 2019.

Det er delt ut 9,25 millionar kroner og her er prosjekta som har fått midlar.28.11.2018 Tildeling av Helse Vests forskingsmidlar 2019\n\nSamarbeidsorganet har 28. november 2018 tildelt midlar til 59 av dei totalt 276 søknadane som var sende inn innan fristen 15.

september. I tillegg til dei nye prosjekta, har 148 stipendiatar og prosjekt fått vidareført si finansiering. Vel...

15.11.2018 Når hjernen ikkje forstår kva handa føler\n\nEtter eit kort, men inspirerande studium ved Universitetet i Lund i Sverige i 2017, fekk ergoterapeuten Torunn Nessa ideen til ein ny og utradisjonell måte å lære personar med nerveskade i handa til å føle på ny. 13.11.

2018 Nye resultat om behandlingskvalitet ved norske sjukehus\n\nDei nasjonale medisinske kvalitetsregistera samlar informasjon om utgreiing, behandling og oppfølging av pasientar innanfor ulike sjukdomsgrupper. Resultata frå dei medisinske registera gir informasjon om behandlingskvalitet og forskjellar...06.

11.2018 Informasjon om hjerneslag nyttar!\n\nOm lag 12 000 blir kvart år ramma av hjerneslag, og no  vidarefører vi kampanjen Prate, Smile, Løfte. Vi veit det nyttar! 02.11.2018 Ansatte i sykehusene kan bidra til å øke antall donorer\n\nI løpet av de første ni månedene i år er det registrert en markant nedgang i antall realiserte donorer ved norske sykehus.

Økt oppmerksomhet og større kunnskap om organdonasjon blant helsepersonell kan bidra til å øke antall donorer.01.11.2018 Ekspertpanelet er etablert\n\nEkspertpanelet for spesialisthelsetenesta skal gi alvorleg sjuke pasientar med kort tid igjen å leve ein moglegheit til å få ei ny medisinsk vurdering. Ekspertpanelet er no lansert, og opner for å ta imot førespurnadar.

31.10.2018 Anlaug Vatne heidra med årets forbetringspris\n\nÅrets forbetringspris i helse- og omsorgstenesta er tildelt Anlaug Vatne ved Stavanger universitetssjukehus for sin innsats med å redusere unødvendig bruk av antibiotika til nyfødde barn.26.10.

2018 Forskingsprisane i Helse Vest: Godt nytt for fatigue-pasientar og innovasjon som reddar liv\n\nRoald Omdal fekk forskingsprisen for sitt mangeårige arbeid med fatigue. Innovasjonsprisen Helse Vest 2018: Geir Strandenes har gjennom sitt prosjekt Blood Far Forward endra akuttmedisinsk livreddande behandling.01.10.2018 Betre behandling med digital tavle\n\nUnder ein studietur til Nederland oppdaga Karianne Borgen og teamet hennar noko som kunne gjere kvardagen enklare, betre og meir effektiv for både brukarar og tilsette.

Dei adopterte ein arbeidsmetodikk som har namnet FACT, og jobbar no for...27.09.

2018 Kan oransje briller revolusjonere psykiatrien?\n\nEr du sensitiv for lys? Kanskje er det blå lyset ekstra forstyrrande? Då er du ikkje åleine. Forskar og overlege på Valen sjukehus, Tone Elise Gjøtterud Henriksen, oppdaga eksepsjonelle resultat ved å fjerne det blå lyset i behandlinga av b...26.

09.2018 Einingsprisar for helsepersonell med tenestleg behov\n\nRapporten om handtering av einingsprisar for legemiddel og vidare arbeid med prinsipp for rutine for prisinformasjon, har vore ute til høyring og er ferdig behandla av dei fire administrerande direktørane i dei regionale helseføretaka (RHF). 26.09.2018 Forsking på pasienttryggleik gir resultat\n\nTalet på pasientskadar knytte til komplikasjonar etter kirurgiske inngrep er truleg langt færre enn tidlegare antatt.

Det viser ein studie frå Helse Bergen og Helse Førde. Tilpassing av registreringssystemet gir meir nøyaktige tal og eit betre...25.

09.2018 Samarbeidsavtale prehospitale tenester\n\nI dag signerte dei fire regionale helseføretaka ein samarbeidsavtale med Norges Røde Kors og Norsk Folkehjelp for å leggje til rette for innsats i prehospital helseberedskap. Avtalen er ei oppmoding til alle helseføretak om å inngå eigne sa...

24.09.2018 Betinga ja til behandling av alvorleg eosinofil astma\n\nÅtte ulike metodar blei beslutta i dagens møte i Beslutningsforum. Éin metode fekk betinga ja og sju andre metodar fekk nei.21.

09.2018 Si ja til organdonasjon på helsenorge.no\n\nDet er gjennomført langt færre organdonasjoner til nå i år enn på samme tid i fjor. Nå skal en kampanje bidra til økt oppmerksomhet både i befolkningen og blant helsepersonell. Samtidig blir det lettere å si ja til å bli organdonor.

19.09.2018 Simulering og kunstig intelligens skal gi betre 113\n\nDu ringjer 113. Du tenkjer det kan stå om livet. Eit hjarte har stansa, eller ei trafikkulukke har skjedd, kanskje er barn involvert.

Du er den første på plassen. Det hastar. No skal simulering og kunstig intelligens gi betre og raskare telefonhjelp.Sjå alle nyheiter Snakk om sjølvmordstankar. Det kan redde liv.

Folkeopplysingskampanje for å førebyggje sjølvmord: Sjukehusa på Vestlandet, Helse Vest, Rogaland Fylkeskommune, interesseorganisasjonar og fleire arbeider saman om kampanjen.Velg å leve - les meir Vanskeleg å prate, smile eller løfte armane? Ring 113!Har du mistanke om hjerneslag skal du ringje 113 med ein gong. Kjenner du til symptoma kan du redde liv.Lær kva du kan gjere ved mistanke om hjerneslag Møte og konferansar Torsdag 22.08.

Møte i Regionalt brukarutval\n\nMøte for alle representantane i det regionale brukarutvalet i Helse Vest. Møta blir i all hovudsak halde kring éi veke før styremøta i Helse Vest. Torsdag 05.09. Styremøte\n\nAlle styremøta i Helse Vest er opne for presse og publikum.

Torsdag 12.09. Møte i Regionalt brukarutval\n\nMøte for alle representantane i det regionale brukarutvalet i Helse Vest. Møta blir i all hovudsak halde kring éi veke før styremøta i Helse Vest. Tysdag 01.

10. Styremøte\n\nAlle styremøta i Helse Vest er opne for presse og publikum. Tysdag 01.10. Møte i Regionalt brukarutval\n\nMøte for alle representantane i det regionale brukarutvalet i Helse Vest.

Møta blir i all hovudsak halde kring éi veke før styremøta i Helse Vest. Onsdag 30.10. Møte i Regionalt brukarutval\n\nMøte for alle representantane i det regionale brukarutvalet i Helse Vest. Møta blir i all hovudsak halde kring éi veke før styremøta i Helse Vest.

Torsdag 07.11. Styremøte\n\nAlle styremøta i Helse Vest er opne for presse og publikum. Torsdag 05.12.

Møte i Regionalt brukarutval\n\nMøte for alle representantane i det regionale brukarutvalet i Helse Vest. Møta blir i all hovudsak halde kring éi veke før styremøta i Helse Vest. Torsdag 12.12. Styremøte\n\nAlle styremøta i Helse Vest er opne for presse og publikum.

RettarFritt behandlingsvalEigendel og frikortRettar ved fristbrotKlage og erstatningTryggleik og personvernPersonvernInformasjonskapslarOm nettstadenKontaktPressekontaktAdministrasjonAktueltNyheiterOffentleg postjournalFacebookTwitterLinkedin Organisasjonsnummer 983 658 725 Telefon 51 96 38 00 [email protected] Helse Vest RHF, Nådlandskroken 11, 4034 Stavanger .
Accuracy

While the information contained within this website is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this website is correct, complete, and up-to-date. Accuracy is intended but is not guaranteed.

Liability

Links from World Hospital Directory to third-party Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak sites do not constitute an endorsement by World Hospital Directory of the parties of their products and services. The appearance on this website of advertisements. if any and product or service information does not constitute an endorsement by World Hospital Directory, and World Hospital Directory has not investigated the claims made by them. Information is based solely on material collected by World Hospital Directory.

Proprietory Content

Logo, images or construct may be the proprietory of Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak . All other information, including images of this website are proprietory content of World Hospital Directory, except in case of caveat or expressively stated.

Rating

Rating of Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak shown in stars, if any ranges from 1 to 5. Rating is done by the browsers. Only 1 rating submission is allowed per IP address. If rating submission is not displayed then probably you have already submitted or rating blocked for security and other reasons. World Hospital Directory do not have control over the rating. Do not send any email to improve rating. Alternatively, the Hospital Admin may contact us for reputation badges. 27% of the Hospitals listed in World Hospital Directory have one or other reputation badge. World Hospital Directory reserves the right to issue or decline such badges.


Tags: 
forside, helse, innholdet, helse-vestno, skriftstorleik, ctrl-tasten, trykk, samstundes, forstørre, teksten, gjere, mindre, språk, behandlingsstadervåre, sjukehuslege-, psykologspesialistaravtalar, privatealt, behandlingsstadenevårt, oppdragvåre, hovudoppgåverkva, oppdragetkva, vikva, gjortalt, vårt, oppdraghelsefagleginnovasjonkvalitetsamarbeidregionale, nasjonale, tenesterprosjekt, programalt, helsefaglegom, osskontaktvåre, helseføretakledige, stillingarleiingastyretbrukarmedverknadoffentleg, postjournalalt, ossmin, helse, framside, spesialist­helsetenesta, vestlandetkontakt, psykologspesialistarprivate, ideelle, institusjonaralle, avtalar, privatevåre, hovudoppgåverbehandlingforskingutdanningopplæringhelsefagleginnovasjonkvalitetsamarbeidprosjekt, programom, ossvårt, oppdragstyret, styredokumentledige, stillingarkontakt, nyheiter20062019, plikta, varsle, alvorlege, hendingar, utvida, 2019\n\nstortinget, vedteke, utvide, gjeldande, varselordninga, også, kommunar, private, helse-, omsorgstenester, plikt, statens, helsetilsyn20062019, vests, forskingsmidlar, 2020\n\ndet, regionale, samarbeidsorganet, mellom, universiteta, bergen, stavanger, høgskulen, vestlandet, lyser, søknadsfristen, september, 0, brystkreftmedisin\n\npertuzumab, perjeta, neoadjuvant, adjuvant, behandling, brystkreft, avgrensa, pasientar, lymfeknutepositiv, møtet, beslutningsforum, metoder, totalt, metodar, beslutta, dette, møtet18062019

Images

worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak worldhospitaldirectory.com-Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak
Copyright of Images

Logo and images portrayed above may be the proprietory content of Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak . All other images of this website are proprietory content of World Hospital Directory, except in case of caveat or expressively stated.

Comments


Scan to Mobile

QR code for this Hospital

Cover

Country Info (click on the down-arrow to expand)

Country Population Area Capital/Currency Code
Norway 5009150 324220.0 Oslo/NOK
Norway occpies 323802 km of territory, which is 0.0022% of world's total territory and it stands at rank 67 in the list of largest countries in the world. Mainland Norway only; not included the overseas areas of Svalbard and Jan Mayen (62,422 km²) and the dependency of Bouvet Island (49 km²) and the Antarctic dependency claims of Queen Maud Land (2,500,000 km²) and Peter I Island (243 km²).

Local time: Fri, 19 Apr 2024, 01:39:24
 at Europe/Oslo

Currency: Norwegian Krone
Official Languages: Norwegian (nynorsk and bokmal)
Other Languages: small Sami- and Finnish-speaking minorities
Language Codes: no,nb,nn,se,fi
Political System: constitutional monarchy
Land/Water Area (in Sq km): 304282.00/19520
Elevation (Above/Below) Sea Level in meters: 2469.0/0
GDP per Capita Income (in USD): 102610
Birth per 1000: 12.09
Death per 1000: 8.19

Additional information [Links to websites]


Date & Time Zones in Norway


UTC/GMT Date Time: Apr 19 2024 00:56:24

  • UTC+01:00 (CET)
  • Hospital Jobs


    Om stillingen Vi søker anestesiolog til en 100 % fast stilling med ansettelse St. Olavs hospital HF, Akuttmedisinsk... som overlege ved Anestesiavdelingen St. Olavs hospital. St. Olavs hospital HF og Klinikk for akutt- og mottaksmedisin er gitt...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    ansvaret for de elektriske installasjonene på St. Olavs hospital, samt sikre at sykehuset leverer el- og brannsikre elektriske... kvalitetssikring. Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 21.04.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Stillingstittel: Faglig...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    of a hospital approximately 30 minutes from Oslo, we are seeking a specialist in mammoradiology. The position involves..., and pathologists. The hospital’s mammaendocrine surgical outpatient clinic is co-located with the radiological outpatient clinic. The...

    Dignus Medical
    Viken

    med mindre det står likt mellom to søkere. Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 21.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted.... Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim - er ett av tre sykehusforetak i Helse Midt-Norge. Hovedtyngden...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Thu, 18 Apr 2024 07:37:19 GMT

    Spesialsykepleier/sykepleier

    : 05.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Spesialsykepleier/sykepleier Stillinger: 1 Heltid... gjeldende avtaler St.Olavs hospital har flere ansatte-avtaler og utleie av hytter på Røros og Oppdal Tiltredelse etter...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Thu, 18 Apr 2024 06:44:45 GMT

    Sykepleier

    med mindre det står likt mellom to søkere. Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 21.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted.... Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim - er ett av tre sykehusforetak i Helse Midt-Norge. Hovedtyngden...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Thu, 18 Apr 2024 05:49:02 GMT

    Ferievikarer 2024

    å søke. Orkdal Sjukehus er et akuttsykehus og er en del av St. Olavs hospital, Universitetssykehuset i Trondheim. Sykehuset... av ferievikarer vil St. Olavs hospital starte behandlingen av søknadene fortløpende. Nøkkelinformasjon Søknadsfrist...

    St. Olavs hospital
    Orkanger, Trøndelag

    Thu, 18 Apr 2024 05:13:35 GMT

    Helsefagarbeider

    Søknadsfrist: 05.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Helsefagarbeider... Trondheim, Norge Kontaktinformasjon Ronny Fjelnseth Seksjonsleder Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Thu, 18 Apr 2024 05:07:19 GMT

    Anestesilege

    Om stillingen Vi søker anestesiolog til en 100 % fast stilling med ansettelse St. Olavs hospital HF, Akuttmedisinsk... som overlege ved Anestesiavdelingen St. Olavs hospital. St. Olavs hospital HF og Klinikk for akutt- og mottaksmedisin er gitt...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Thu, 18 Apr 2024 05:00:34 GMT

    Administrasjonskonsulent

    Administrasjonskonsulent i 100 % fast stilling. Psykisk helsevern i St. Olavs hospital er i en omstilling og vi ønsker som oppbygging av ny... St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim - er ett av tre sykehusforetak i Helse Midt-Norge. Hovedtyngden...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Thu, 18 Apr 2024 04:57:08 GMT

    Koordinator

    hospital - Universitetssykehuset i Trondheim - er ett av tre sykehusforetak i Helse Midt-Norge. Hovedtyngden av virksomheten... og helsevitenskap ved NTNU, og her arbeider klinikere, forskere og studenter side om side. St. Olavs hospital har ca. 11 500 ansatte...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Thu, 18 Apr 2024 04:52:12 GMT

    Helsefagarbeider

    Søknadsfrist: 05.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Helsefagarbeider... Trondheim, Norge Kontaktinformasjon Ronny Fjelnseth Seksjonsleder Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    og sikkerhet er en klinikk ved St. Olavs Hospital HF, Universitetssykehuset i Trondheim. Nidelv DPS har virksomhet lokalisert både... Cathrine Svenning Avd.sjef Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim - er ett av tre...

    St. Olavs hospital
    Tiller, Trondheim

    Thu, 18 Apr 2024 04:37:51 GMT

    Spesialsykepleier/sykepleier

    : 05.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Spesialsykepleier/sykepleier Stillinger: 1 Heltid... gjeldende avtaler St.Olavs hospital har flere ansatte-avtaler og utleie av hytter på Røros og Oppdal Tiltredelse etter...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    å søke. Orkdal Sjukehus er et akuttsykehus og er en del av St. Olavs hospital, Universitetssykehuset i Trondheim. Sykehuset... av ferievikarer vil St. Olavs hospital starte behandlingen av søknadene fortløpende. Nøkkelinformasjon Søknadsfrist...

    St. Olavs hospital
    Orkanger, Trøndelag

    Thu, 18 Apr 2024 02:41:45 GMT

    Psykologspesialist/psykolog

    arbeidsmiljø. Klinikk for psykisk helsevern - Allmenn, rehabilitering og sikkerhet er en klinikk ved St. Olavs Hospital HF... Cathrine Svenning Avd.sjef Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim - er ett av tre...

    St. Olavs hospital
    Tiller, Trondheim

    Wed, 17 Apr 2024 23:32:14 GMT

    Spesialsykepleier/ sykepleier

    stor vekt på å delta i kliniske studier. Undervisning på St. Olavs Hospital og i helseregionen er sentrale oppgaver.... Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 19.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    stor vekt på å delta i kliniske studier. Undervisning på St. Olavs Hospital og i helseregionen er sentrale oppgaver.... Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 19.05.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    studier. Undervisning på St. Olavs Hospital og i helseregionen er sentrale oppgaver for klinikken. Kreftpasienten i fokus...). Fellesposten:er lokalisert i 3.etg på pasienthotellet, og har 18 senger. Fellesposten er en seksjon som hele St Olavs hospital...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Wed, 17 Apr 2024 06:58:19 GMT

    Seksjonsleder

    , som vil være med på drift og utvikling av Akutten, for å finne gode løsninger for ansatte og pasienter. St. Olavs hospital HF...: 30.04.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Seksjonsleder Stillinger: 1 Heltid / Deltid...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Wed, 17 Apr 2024 06:16:49 GMT

    Helsesekretær, Klinikk for hjertemedisin

    . Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 21.04.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Stillingstittel: Helsesekretær, Klinikk... Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim - er ett av tre sykehusforetak i Helse Midt-Norge...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Wed, 17 Apr 2024 05:23:54 GMT

    Fagrådgiver

    omsorg - St. Olavs hospital (stolav.no) Sentral fagenhet består av en sengepost og et fagteam bestående av leger... Seksjonsleder Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim - er ett av tre sykehusforetak i Helse...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Wed, 17 Apr 2024 04:11:02 GMT

    Helsesekretær/ Medisinsk sekretær

    referanser i søknaden. Nøkkelinformasjon Søknadsfrist: 30.04.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim... Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital - Universitetssykehuset i Trondheim - er ett av tre sykehusforetak i Helse Midt-Norge...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Wed, 17 Apr 2024 03:39:33 GMT

    Psykologspesialist

    Kontaktinformasjon Sigrun Borgen Austad Seksjonsleder Liv Sigrun Engvik Seksjonssjef Om arbeidsgiveren St. Olavs hospital..., og her arbeider klinikere, forskere og studenter side om side. St. Olavs hospital har ca. 11 500 ansatte og et brutto budsjett på...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Wed, 17 Apr 2024 02:37:16 GMT

    Seksjonsleder

    , som vil være med på drift og utvikling av Akutten, for å finne gode løsninger for ansatte og pasienter. St. Olavs hospital HF...: 30.04.2024 Arbeidsgiver: St. Olavs hospital Sted: Trondheim Stillingstittel: Seksjonsleder Stillinger: 1 Heltid / Deltid...

    St. Olavs hospital
    Trondheim, Trøndelag

    Clip Board

    Disclaimer

    Accuracy

    While the information contained within this website is periodically updated, no guarantee is given that the information provided in this website is correct, complete, and up-to-date. Accuracy is intended but is not guaranteed.

    Liability

    Links from World Hospital Directory to third-party Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak sites do not constitute an endorsement by World Hospital Directory of the parties of their products and services. The appearance on this website of advertisements. if any and product or service information does not constitute an endorsement by World Hospital Directory, and World Hospital Directory has not investigated the claims made by them. Information is based solely on material collected by World Hospital Directory.

    Proprietory Content

    Logo, images or construct may be the proprietory of Helse Vest Rhf Regionalt Helseføretak . All other information, including images of this website are proprietory content of World Hospital Directory, except in case of caveat or expressively stated.